רק 10 חודשים אחרי שנסגרה בפתאומיות, יצרנית האפרטיפים דלי האלכוהול, האוס, מבקשת גאולה.
The Bare Market, הבעלים של מותגים, כולל יצרנית הפופקורן והצ'יפס עוף של רוב, Flock Meals, רוכש את האוס בסכום לא ידוע ומשיק אותו מחדש באינטרנט. היא תמכור תחילה שלושה מ-SKUs הנמכרים ביותר של Haus – פרחי הדר, רוזמרין רימונים ואשכוליות – לפני שתרחיב את המותג לקטגוריות אחרות, כולל מזון.
"היה לנו כל כך הרבה כבוד למותג הזה, ואנחנו רואים בו כל כך הרבה פוטנציאל". הריסון פוגמן, המנכ"ל ומייסד שותף של The Bare Market, אמר בראיון. "טהנה פשוט התרגשות עצומה לגבי המקום שבו אנחנו חושבים שנוכל לקחת את זה."
Haus, שמשתמשת בפירות, עשבי תיבול וחומרים בוטניים להכנת אפריטיפים, הייתה על סף סגירת סבב גיוס של 10 מיליון דולר מסדרה A בקיץ שעבר, שלא הצליח להתממש כשהמשקיע המוביל חזר בו. הלנה פרייס המברכט, מייסדת-שותפה של Haus, אמר ל-TechCrunch המשקיע היה מבשלת הבירה של Modelo ו-Corona Constellation Manufacturers. ללא המימון הנחוץ, האוס נסגר.
פוגמן אמר ש-The Bare Market התמקד בעבר בהקמה ולאחר מכן בבניית מותגים. אבל כשהתעוררה ההזדמנות לרכוש בפוטנציה את Haus, מותג שהוא היה צרכן שלו, הוא הגיע במהירות למשקיעים בהיצע דל האלכוהול, אשר בתורם חיברו אותו עם המטפלים במכירה. הדיונים התגברו סביב חג המולד והעסקה נסגרה רשמית ברבעון השני.
"זה לא היה משהו שדמיינתי שיגיע לשנה", אמר פוגמן על כניסה לאלכוהול לאחר שהתמקד בעבר באוכל. "Wאני נשאר אופורטוניסטי", הוסיף וציין שהחברה לא מהססת לרכוש מותגים שקשה לבנות בעצמה.
כיתוב אופציונלי
הרשאה ניתנה על ידי השוק העירום
Haus היא הרכישה הראשונה על ידי The Bare Market, חברת אחזקות מזון ומשקאות שנוסדה בסוף 2019. החברה נותנת עדיפות ל"מותגים במיקום ייחודי עם מוצרים אופנתיים ושיתופי פעולה של מפורסמים שהצרכנים רעבים אליהם". האוס משתלב היטב באסטרטגיה ארוכת הטווח הזו.
"יש לנו עוד המון עבודה", התוודה אלכס קוסט, מייסד שותף ו-COO של The Bare Market.
קוסט ופוגמן אמרו שהם נמשכו לאיכות של Haus, תערובת המרכיבים, בסיס הלקוחות הייחודי והשקיפות של המותג. פוגמן הכיר את האוס, לאחר שצרך את מותג האלכוהול לפני שהוא נסגר.
הסטארט-אפ עשה לעצמו שם על ידי עבודה עם אפריטיפים שלדבריו יש להם מורכבות של קוקטייל אבל הם בעלי אחוזי אלכוהול נמוכים. המוצרים המתקבלים חזקים יותר מיין אך קלים יותר מוויסקי. בנוסף לשימוש בפירות ובצמחים אמיתיים תוך הימנעות מטעמים מלאכותיים, Haus כולל עובדות תזונה ורשימות מרכיבים מלאות עבור כל מוצר.
Haus גם נשאר במיקום אידיאלי למשוך צרכנים שכן הם ממשיכים לחפש אפשרויות שונות כאשר הם סופגים ושקיפות מוגברת במה שהם אוכלים ושותים.
"זה ממש ממש ממש קשה לשחזר. וכך היה לך מותג מדהים. היה לך מוצר מדהים והייתה לך קהילה מדהימה", אמר פוגמן. "עבורנו להיות מסוגלים לרכוש את זה ולהתבסס על זה היה משהו שגרם לנו להתרגש מאוד."
במקום להחזיר את האוס במהירות לשוק לאחר רכישתו, פוגמן אמר שהשוק העירום בילה מספר שבועות "משקיעים את העבודה כדי לוודא שיש להם את הסיכוי הטוב ביותר להצליח בפרק הבא של המותג Haus."
האוס שגשג במהלך המגיפה, כשהמכירות המקוונות זינקו ככל שהצרכנים בילו יותר זמן בבית. אבל כשהמשבר הבריאותי המתמשך האט את חזרתם של מפגשים חברתיים, החברה נאבקה. המכירות הוכפלו בשנת 2021 מהשנה הקודמת, ציין Enterprise Insider, אך קצב הצמיחה ירד בסביבות התמוטטות.
פוגמן אמר לשוק העירום יש הסתכל על שיווק, הגשמת מוצרים, עלויות תשומות ומשלוח כדרכים לשיפור היעילות והפחתת עלויות.
מנהלים גם למדו כיצד היא יכולה להשתמש בטביעת הרגל הקמעונאית הקיימת של The Bare Market כדי לצמוח האוס. הפופקורן והצ'יפס עוף שלה נמכרים כיום ביותר מ-10,000 חנויות, כולל בקרוגר ואלברטסון. השוק העירום מתכנן להביא את האוס לקמעונאות ב-2024 לאחר שהתמקד לראשונה במסחר אלקטרוני בשארית השנה הזו.
כחלק מההשתלטות, The Bare Market מתכננת להעניק 5% מהחברה בחזרה לעובדי Haus קודמים, מייסדים ומשקיעים באמצעות תוכנית מובנית— מהלך שמטרתו לתגמל אנשים שבנו אותו.
[ad_2]
Source link